marți, 15 mai 2012

Puricii albi daunatori pentru plante

Puricii de plante sunt insecte mici incluse in familia Aphidoidea ce pot fi observate pe partea inferioara a frunzelor sau pe lastari. Sunt daunatori care traiesc grupati in colonii usor vizibile.
Puricii de plante se hranesc cu seva plantelor si reprezinta gazde perfecte pentru virusi.
Daca aveti ghinionul ca plantele dumneavoastra sa fie invadate de puricii albi ii puteti elimina cu insecticide speciale doar sa nu faceti abuz de acestea.



Spray Insecticid cu efect lustrant 200 ml
16.43 Ron cu Tva


Spray Insecticid cu efect lustrant  protejează plantele de cocheniile dăunătoare şi combate cu eficacitate insectele de pe plantele ornamentale distrugând purecii de plante, musca albă, thrips, paianjenul roşu, în acelaşi timp redând plantei luciul natural.








Insecticid cu efect lustrant 250 ml
19.90 Ron cu Tva


Super Plant - Insecticid cu effect Lustrant protejeaza plantele de cochenille daunatoare si combate cu eficacitate insectele de pe plantele ornamentale distrugand purecii de plante, musca alba, thrips, paianjenul rosu, in acelasi timp redand plantei luciul natural.







Spray Tratament Total 250 ml
21.11 Ron cu Tva


Super Plant - Tratament Total va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, odiums. Distruge toate tipurile de pureci de plante, paduchele de frunze, musca alba, thrips, omizi, paianjenul rosu. De asemenea distruge si purecii de trandafiri de gradina. Tratamentul are o actiune preventiva si curativa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu