vineri, 11 mai 2012

Plantele de apartament




Odata ce v-ati decis sa va infrumusetati casa cu plante naturale trebuie sa fiti constienti ca va trebuii sa va dedicati o parte din timpul dumneavoastra ingrijirii lor. Trebuie sa incercati sa oferiti plantelor conditii cat mai apropiate mediului natural din care provin si cu care sunt obisnuite. Foarte mare grija in alegerea recipientelor, a substratului si a uneltele folosite pentru plantarea lor. Amplasarea ,udarea, curatarea, temperatura sunt doar unii dintre factorii care trebuiesc respectati cu strictete.
Plantele de apartament dispun de spatii limitate pentru dezvoltarea lor. Din acest motiv se impune in primul rand utilizarea la plantare si transplantare a unui substrat suficient de bogat in elemente nutritive  pe parcursul cresterii ei.
Utilizati fertilizanti pentru o dezvoltare si inflorire mai bogata. Schimbul substratului si fertilizarea se fac incepand cu luna aprilie pana in septembrie - octombrie , dar niciodata iarna cand planta este in perioada de repaus.
Daca, in anumite perioade, in ciuda faptului ca dumnevoastra aveti grija de planta, constatati ca se vestejeste si se ingalbeneste pe zi ce trece, cercetati-o cu atentie pentru ca s-ar putea sa fie vorba de un daunator.  In acest caz, apelati la insecticidele din comert insa numai dupa ce v-ati documentat temeinic asupra lor si efectelor acestora si nu exagerati in utilizarea lor.
Plantele au nevoie de foarte multa afectiune si de atentie din partea dumneavoastra. Daca parcurgeti aceste etape esentiale in cresterea lor veti avea satisfactii pe masura.



Spray Insecticid pentru plante 200 ml 
16,15 Ron cu Tva

Spray Insecticid pentru plante  elimină rapid insectele şi paraziţii dăunători de pe plantele ornamentale de apartament, terasă, balcon, gradină.
Distruge toate tipurile de pureci de plante, păduchele de frunze, musca albă, thrips, omizi, paianjenul roşu.
De asemenea distruge şi purecii de trandafiri de gradină.

 

 

 

16,98 Ron cu Tva

Spray Protectie Totala  vă protejează plantele ornamentale, florile, legumele şi pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagră, odiums.  
Distruge toate tipurile de pureci de plante, păduchele de frunze, musca albă, thrips, omizi, paianjenul roşu. 
De asemenea distruge şi purecii de trandafiri de gradină. Tratamentul are o acţiune preventivă şi curativă.



14,42 Ron cu Tva

PP Luciu pentru plante

Lustrantul Perfect Plant elimina petele de apa si calcar dand plantei un luciu natural si efect anti praf. 
Utilizati la temperatura camerei repetand tratamentul de 2 ori pe luna.



 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu