vineri, 1 iunie 2012

Infestarea cu purici

Puricii sunt insecte cosmopolite, parazitează mai multe specii de animale si traiesc pe corpul gazdei mai multe saptamani. Intr-o perioadade 1-3 luni, o femela depune peste 1500 de oua in blana animalelor, pe podea, sol sau pe obiecte. In majoritatea cazurilor puricii sunt doar o pacoste pentru gazdele lor dar unele persoane si animale sufera o reactie alergica la saliva puricilor producand eruptii.
Intepaturile puricilor au ca rezultat formarea unei zone umflate si usor ridicate care produce senzatia de mancarime si are un singur punct de muscatura in centru.
Se estimeaza ca fiecare purice aflat in blana cainelui este “insotit” de inca alti 500 de purici raspanditi in locuinta sau in curte.  Daca deja ai constat ca animalul tau e plin de purici e momentul sa iei masuri imediate deoarece netratata infestarea cu purici poate provoca urmatoarele boli: anemia, dermatita alergica, parazitari interne cu viermi lati.
Nu este, deci, suficient sa deparazitati cainele, trebuie obligatoriu sa tratati si mediu.

 Sanitox 21.CE 1L
71.90 Ron cu Tva


Sanitox 21CE este un insecticid cu spectru larg de actiune care prezinta urmatoarele caracteristici: spatiile tratate nu prezinta riscuri pentru oameni si animale, este eficient si asupra insectelor care au capatat rezinstenta la alte insecticide , se poate utiliza fara restrictii in spatii alimentare, hoteluri, birouri, mijloace de transport  marfa si calatori, fabrici si depozite de alimente.
Combate: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari. In absenta oamenilor, produsul este inflamabil si se va pastra in spatii racoroase.
Mod de utilizare:
Continutul se va dilua intr-un litru de apa si se va aplica prin pulverizare.
Contine substanta activa: D.D.V.P. 19,50%,Tetramethrin 1,5%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu