marți, 5 iunie 2012

Gandacul de bucatarie

Gandacul de bucatarie este o specie ce se incapataneaza sa ne strice confortul din locuinta, facandu-si cuib  abuziv in cel mai placut loc al casei. Cateva solutii care va pot scapa de mici musafiri nepoftiti.

1.Curatenia
Este bine sa faceti o curatenie generala pentru ca ei salasluiesc in locurile unde va asteptati cel mai putin. Curatati toate suprafetele din bucatarie, dormitor, baie, hol, debarasati tot de prin dulapuri. Puteti gasi cuiburi chiar si familii intregi. Folositi un spray insecticid de moment pentru a scapa repede de ei.

2.Astuparea orficiilor
Folositi silicon sau spuma poliuretanica si astupati orice crapatura din casa. Trebuie izolata usa, in special in partea de jos, pentru a nu mai permite accesul gandacilor.
Mare atentie la imbinarile dintre tevi si pereti/tavan.
 
3. Aspiratorul
Este bine sa aspirati in toata casa si folositi un aspirator cu saci de unica folosinta.
 
4. Insecticidul
O solutie eficienta impotriva gandacilor este insecticidul. Se toarna solutia intr-un pulverizator fin cu putere mare de imprastiere. Se aplica amestecul in toate zonele ascunse ale camerelor, in spatele dulapurilor de bucatarie, in cuptorul aragazului, pe pardoseala, sub pat, intre elementii caloriferului – peste tot.

FENDONA 1,5 SC   - 1 l
153.18 Ron cu Tva


Descriere:

Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor, posnitelor si altor daunatori, pe care ii combate.

Combate insectele prin actiunea de contact si ingestie.

Mod de utilizare:

Se aplica in doza de 100 - 150 ml in 5 litri de apa. Cu 1 litru de solutie se pot trata aproximativ 20 mp.
Se aplica prin aparate de stropire purtate de spate .

Curatarea echipamentului:

Vor fi spalate cu jet de presiune, in zone special amenajate. In timpul lucrului este indicat evitarea contactului cu pielea, ochii si imbracamintea.

Important!

Nu mancati, nu beti, si nu fumati in timpul utilizarii, iar mainile si fata trebuie spalate inaintea pauzelor si la sfarsitul lucrului. A nu se lasa la indemana copiilor, persoanelor bolnave, femeilor gravide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu