vineri, 17 ianuarie 2014

Plosnitele de pat!

Plosnitele de pat au o culoare rosie spre ruginiu inchis si sunt unele dintre cei mai daunatori omului, prin bolile pe care acestea le pot trimite fiind tot o data un parazit. Plosnitele noapte isi fac de cap iesind din ascunzisurile lor si se hranesc cu sangele omului.

Acestea nu gasesc de cele mai multe ori un vas de sange si lasa numeroase intepaturi acestea putand fi observate abia la trezirea omului. Este de precizat faptul ca in urma intepaturilor omul poate face o alergie, ce da senzatie de mancarime intensa iar in urma scarpinarii se poate creea o infectie. Plosnitele pot transmite de asemenea omului hepatita B sau chiar hepatita C.

Pentru o combatere sigura a plosnitelor de pat se recomanda folosirea insecticidelor profesionale cu continut de cypermethrin si Piperonil Butoxid acestea provocand convulsii, blocajul transmiterii impulsurilor (paralizia) iar apoi la moartea insectei.

Insecticidul Cypertox este un astfel de insecticid profesional ce are aceste caracteristici, avand o remanenta de 60 de zile din momentul aplicarii acestuia pe suprafata contaminata.

Se recomanda combaterea sa se faca in baza de 3 tratamente adica la interval de o saptamana sa se repete tratamentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu