miercuri, 29 mai 2013

Regulator de crestere versatil, capabil sa produca o gama larga de modificari fiziologice la diferite specii de plante.

Cycogan 400SL este un regulator de crestere, versatil capabil sa produca o gama larga de modificari fiziologice la diferite specii de plante. Este absorbit rapid (2-4 ore) in plante, mai accentuat in conditii de umiditate. 
Cycogan 400SL actioneaza asupra taliei plantelor ca inhibitor de crestere. Stimuleaza fructificarea si calitatea fructelor. Folosit in tratamente la tomate, stimuleaza calitatea si prinderea rasadurilor precum si procesele de fructificare si de coacere.
Mod de utilizare: Grau-in doza de 3,5-5,0l/ha functie de fertilitatea solului.
Momentul aplicarii: sfarsitul infratirii (G) sau la inceputul alungirii paiului-intre primul si al doilea internod (I), in functie de conditiile locale, soiul sau hibridul utilizat. Tratamentul se poate efectua cu echipament terestru, folosind 100-200l apa/ha, sau prin aeronave cu 30-50l apa/ha.
Precautii: a se evita draftul pe culturile invecinate.
Compatibilitate: Cycogan 400SL este compatibil cu majoritatea produselor chimice utilizate in tehnologia de cultura a plantei la care se face tratamentul dar se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate inainte de utilizare in amestec.

Cultura
Mod de actiune
Doza
Scuturarea si ingrosarea paiului
3,5-5,0l/ha
Stimularea rasadurilor
0,1% (1litru sol./mp)
Stimularea si coacerea fructelor
0,05-0,1%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu