luni, 9 iulie 2012

Dezinfectarea sau dezinsectia


Dezinfectarea sau dezinfectia este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafata sau un obiect a majoritatii microbilor si microorganismelor, fie animale, fie vegetale, daunatoare.Din punct vedere tehnic dezinfectia se deosebeste de sterilizare unde materialul este complet eliberat de microorganisme. Dezinfectia reduce numarul germenilor la un factor de cca 105 iar este o deosebire intre „a dezinfecta igienic mainle” sau „dezinfectia mainilor inaintea unei operatii chirurgicale”.Dezinfectantele sunt substante antimicrobiane care fie distrug toate microorganismele daunatoare de pe un material, fie le aduc la un nivel sigur. Foarte putine dezinfectante sunt capabile sa sterilizeze materialul pe care sunt aplicate, dar acest lucru depinde si de modul cum sunt aplicate dezinfectantele.





 SKIN-DES 1L (gata preparat)

Dezinfectant lichid gata preparat pentru dezinfectia tegumentelor inainte de injectii, punctii, transfuzii, perfuzii, interventii chirurgicale.

Agenti activi
- 70.0 ml Propanol
- 0.1 ml 1.3 Butanol

Proprietati
- bactericid
- fungicid
- tuberculoid
- virucid
- HVB, HIV, ROTA

Acest produs prezinta certificate:
- DIN EN ISO 9001
- DIN EN ISO 13488
- GMP 93/42 EWG, CE 0124./P
- Produsul este testat DGHM, OGHM


Import Germania

Acesta este unul din principalele produse care va pot ajuta in protejarea dumneavoastra impotriva factorior de risc exisitenti la care suntem expusi ( Gripa Tip A - H1N1, H5N1, HBV, HIV, ROTA, SARS, FCV, BACTERICID, FUNGICID, TUBERCULOID, VIRUCID, SPOCICID).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu