marți, 22 octombrie 2013

Tratament universal pentru grau, orz, porumb

Substanta activa: Carboxina 200g/l+Tiram 200g/l
Clasificare: Xn-nociv; N-periculos pentru mediu
Mod de prezentare: 50ml, 1l

Tratament universal al semintelor.
Mod de actiune: Produsul Vitavax 200 FF, cu formularile sale specifice omologate in Romania este unul din produsele cele mai renumite in familia produselor de tratament samanta existente. Acesta asigura culturilor de cereale, porumb si floarea-soarelui o protectie deosebita impotriva bolilor de sol sau a celor cu transmitere de samanta.
Produsul combate o gama larga de boli, transmise prin samanta sau sol, stimuleaza germinatia si cresterea plantulelor, sporind rezistenta culturii a conditii de stres.


Cultura
Agentul patogen
Doza
Malura comuna (Tilletia spp.)
2,5l/tona
Fuzarioaz (Fusarium spp.)
Taciunele zburator (Ustilago nuda)
3,0l/tona
Sfasierea frunzelor (Pyrenophora graminea)
Caderea plantutelor (Pythium spp.)
2,5l/tona
Fuzarioza (Fusarium spp.)
Mod de utilizare: Tratamentul semintelor cu Vitavax 200 FF se efectueaza cu masinile recomandate de producator sau cu cele existente in dotare, bine reglate, astfel incat sa se asigure acoperirea uniforma a semintelor si respectarea stricta a dozei recomandate.
Pentru Vitavax 200FF, la fiecare 1,0l de produs se adauga 1,0-4,0l apa, in functie de masina de tratament utilizata, aceasta asigurand o buna acoperire si protectie. Produsul se aplica pe o samanta de buna calitate, cu o umiditate de maxim 15%.
Timp de pauza: Semintele nu se folosesc la furajarea animalelor in cazul in care nu au fost insamantate, dar plantele rasarite pot fi utilizate ca si furaj la cateva zile de la rasarire. Timp de pauza recomandat: 21 zile.
Compatibilitate: Este compatibil cu pulberile umectabile fungicide sau insecticide. Nu se va amesteca cu produse puternic alcaline sau cu concentrate emulsionabile. Nu este compatibil cu formularile lichide fungicide pentru tratamentul semintelor. Testati pentru siguranta compatibilitatea fizico-chimica a produselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu